Banff – paardrijden en Vermillion Lakes, 18 juli

Het is al te laat om te schrijven. Ik zal nog wel wat foto’s plaatsen. Eigenlijk hebben we vandaag met name gerelaxt in het zwembad en paardgereden. Meer daar over morgen. Nu ga ik snel slapen. Morgen staan we heel vroeg op om naar Lake Louise te gaan.

Dan zal ik nog vandaag, 19 juli, nog even wat vertellen over de dag van gisteren. Deze plek van onze accommodatie is heerlijk en met een bijna strak blauwe lucht worden we als een magneet naar het zwembad getrokken. We hebben voor ‘s middags een paardrijdtocht kunnen boeken, maar met gewoon lekker zwemmen en zonnen is helemaal niks mis.

We gaan zo proberen ook een filmpje van het paardrijden te laden, want dat is veel leuker nog dan foto’s. Onze paarden heten, Larson, Zorro, Splash, Odd, Dexter en Tango. Mijn paard is Dexter, zie onze selfie. We maken een leuke tocht door het bos en gaan ook tweemaal de rivier over. Het is leuk om te zien hoe gemakkelijk ook Isis en Felix het paardrijden doen. We gaan toch echt af en toe best stijl omhoog en omlaag en omdat het zoveel geregend heeft, is de grond blubberig. De bekijkt de omgeving toch weer anders vanaf de rug van een paard. Wij hebben de Spray River Ride gedaan. Een aanrader wat ons betreft.

Aan het einde van de dag na een goeie steak in The Keg maken we een ritje naar de Vermillion Lakes. Hier zijn ‘s avonds bij zonsondergang regelmatig elanden te zien. Geen Moose voor ons, maar wel een paar mooie foto’s rijker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *