Harrison Hot Springs – Spirit Trail en Waterpark, 22 juli

Het is goed bewolkt, maar geen regen! We maken er wel even gebruik van door wat spullen te wassen en de koffers opnieuw in te pakken. Na twee weken is er toch wat wanorde ontstaan, die moest even hersteld worden. Zo hoeven we de komende dagen ook niet alles mee naar binnen te sjouwen. Er wordt gevoetbald op ons balkon en getekend. De Pokemon Go app heeft ook hier voor een besmetting gezorgd, maar er worden vooral door de kinderen opeens weer heel veel Pokemons getekend. Gelukkig hebben we aan het begin van de reis een pak A4 vellen gekocht. Die vinden gretig aftrek. Er komen Pokemon namen voorbij, die ik in jaren niet meer heb gehoord. De Pokemon-rage was een aantal jaren geleden in huize Kloosterman best groot…

Het warmt op en er zijn in de omgeving wat wandelingen uitgezet. Wij hebben een wandeling uitgezocht die Spirit Trail heet. We komen terecht in een Cederbos. Het pad is niet meer echt te vinden, de wandeling deste leuker. Uit dikke grote boomstammen groeien soms weer nieuwe bomen en overal staan varens. Het doet een beetje aan als een overwoekerd sprookjesbos. Af en toe komt de zon door wat het nog mooier maakt.

Terug bij het appartement ontstaat de discussie of we niet toch naar het waterpark moeten gaan. De zon doet steeds meer zijn best en het is inmiddels al 22 gr. Felix en Julius willen heel graag. Stijn definitief niet en Isis moet nog een beetje overgehaald worden. Het levert wat gebrom op, omdat Julius graag wil dat Stijn ook gaat en Felix wil heel graag dat Isis meekomt. We besluiten op pad te gaan met zwemspullen voor Julius, Felix en Isis, zo heeft Isis lopend ernaar toe nog tijd om na te denken. Je krijgt een wetsuite en een zwemvest en na wat overredingskracht van Robbert, gaat Isis ook mee. Het is een groot succes. Na anderhalf uur komen ze weer terug. Ze hadden nog een uur langer kunnen blijven, maar de wind is wat harder geworden en ze hebben genoeg gegleden, gesprongen en geklommen. Wij wachten op de steiger en Stijn kiest voor wat tijd alleen.

Morgen is een een Dragon Boat Race in Harrison Hot Springs. Die gaan wij missen, want morgen ochtend vertrekken we om half 7 voor de veerboot voor de volgende overnachting in Victoria. Vancouver Island, here we come!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *