Laatste werkdag op kantoor, 7 juli

Mijn naam is Barbara Kloosterman en ik ben getrouwd met Robbert Kloosterman, mede-eigenaar van CREATING STORIES. Deze zomer hou ik een blog bij van onze vakantie naar British Columbia. Ook Manuel Rosdorff, de compagnon van Robbert is deze zomer met zijn gezin op vakantie in British Colombia. We zullen Manuel en zijn gezin twee keer ontmoeten tijdens de reis. Manuel zal in zijn blog Canadareizenblogger zijn reisverhaal delen. Ik zal jullie dagelijks vertellen over onze avonturen en het verhaal zo veel mogelijk aankleden met mooie foto’s.

Het is de bedoeling dat vandaag alle werkzaamheden met betrekking tot boekingen op kantoor door mij worden afgerond. Daarna verplaatst mijn mobiele kantoor voor een paar weken naar West-Canada…

De kinderen hebben inmiddels vakantie. De eindmusical van Felix was hartstikke leuk. Nu moeten nog wel de koffers gepakt worden. In huis liggen al verschillende stapeltjes kleren, maar voordat alles helemaal klaar is, zijn we nog wel even bezig. Camera’s, statief, computer, opladers, medicijnen etc., ik ben blij als de koffers helemaal dicht in de gang klaar staan. De kinderen zijn gelukkig inmiddels groot genoeg om hun eigen spulletjes te pakken. We hebben wel afgesproken dat de telefoons tijdens de reis in een aparte tas gaan, zodat iedereen ook echt naar buiten gaat kijken.

We hebben er zin in!

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *